آریو رنگ

۰۹۱۲-۰۷۴۲۸۹۷

رنگ‌های صنعتی | رنگ ترافیکی

رنگ
ترافیکی

گروه رنگ آریو
آریو رنگ

۱.
بهترین کیفیت و
متریال استاندارد

آریو رنگ شخص

۲.
تولیدشده زیر نظر
برترین متخصصان

تاییدیه

۳.
هوشمند و ویژۀ
ساختمان شما


دسترسی سریع به:

دسته‌بندی رنگ‌های ترافیکی

رنگ‌های ترافیکی
آریورنگ

رنگ ترافیکی یک نوع رنگ صنعتی است که برای مارک کردن و پوشش دادن به سطوح جاده‌ای، پارکینگ‌ها و فضاهای عمومی استفاده می‌شود. این نوع رنگ دارای ویژگی‌هایی مانند مقاومت بالا در برابر شرایط جوی و تردیدگی، عدم لغزندگی، خط‌کشی دقیق و ظاهر جذاب است.

رنگ ترافیکی عمدتاً به صورت رنگ آکریلیک و رنگ روغنی تولید می‌شود و می‌تواند در انواع رنگ‌های سفید، زرد، نارنجی، قرمز و سبز تهیه شود. این نوع رنگ می‌تواند به صورت خشک و نرم برای انواع سطوح اعمال شود و در نتیجه ماندگاری و ظاهر خوبی ایجاد می‌کند.
رنگ ترافیکی به دلیل ویژگی‌های بالا و مقاومت در برابر شرایط سخت، در صنایع مختلفی مانند راه‌سازی، پارکینگ‌ها، فرودگاه‌ها و فضاهای عمومی استفاده می‌شود. همچنین، این نوع رنگ به دلیل قابلیت خط‌کشی دقیق، در بسیاری از پروژه‌های نقشه‌کشی و طراحی نیز استفاده می‌شود.

ترافیک دوجزیی

رنگ ترافیکی دو جزیی  در دو جز تهیه می‌شود، یک جز از رنگ زرد روشن و دیگری از رنگ سیاه تشکیل شده است. این رنگ به دلیل ویژگی‌های ضد زنگ و مقاومت در برابر شرایط جوی سخت، برای بخش‌های مختلفی مانند کابل‌ها، قطعات خودرو، پل‌ها و تابلوهای راهنمایی رانندگی و … استفاده شده و از پرفروش‌ترین و پرمصرف‌ترین رنگ‌های صنعتی محسوب می‌شود.

ترافیکی سرد

رنگ ترافیکی سرد، به سبب ویژگی‌های خود برای ایجاد زمینه‌ای سرد، شناخته شده است. به همین دلیل برای  محیطی آرام و خنکی استفاده می شود.  رنگ سرد ترافیکی عموماً در برخی ساختمان‌ها به خصوص در ادارات، بیمارستان‌ها و پارکینگ‌ها به کار می‌رود. این رنگ دارای دوام و قابلیت پوشش دهی بالا و مقاومت در برابر رطوبت و حرارت بوده و برای استفاده در محیط‌های پرتردد و باز مناسب است.

ترافیکی گرم

رنگ ترافیکی گرم یکی از رنگ‌های پرکاربرد در صنعت رنگ است که برای ترسیم خطوط و نشانه‌های ترافیکی استفاده می‌شود. این رنگ به دلیل ترکیب های قرمز، نارنجی و زرد، گرمای آن به چشم می‌آید. در جاده‌ها و محیط‌های صنعتی برای موانع و محدودیت‌هایی که باید توجه فرد را جلب کنند، مانند توقف، خط ممتد یا ممنوعیت عبور و … به صورت گسترده استفاده می‌شود.

رنگ ترافیکی

رنگ ترافیکی در بزرگراه ها یا مسیرهای وسایل حمل و نقل کاربرد دارد. این رنگ در نظم بخشیدن به ترافیک شهری نیز نقش موثری دارند.  به همین علت از آنها برای اهداف مختلفی استفاده می کنند.

رنگ ترافیکی چیست؟

رنگ ترافیکی چیست اگر به خطوط روی آسفالت ها، پارکینگ ها و جاده ها دقت کنید خطوطی به عنوان جداکننده لاینها یا راهنما کشیده شده است. این خطوط اطلاعات بسیار مهمی دارند که در پیدا کردن مسیر درست و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در زمان رانندگی به ما کمک می کنند. به همین دلیل از رنگهای بسیار با کیفیتی باید استفاده شود که زمانی که در معرض مستقیم نور خورشید قرار میگیرند و یا بر اثر رفت و آمد عابران پیاده و خودروها کیفیت و رنگ خود را از دست ندهند.

کاربرد رنگ های ترافیکی

انواع رنگ های  ترافیکی در مکان های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند که این مکان ها عبارتند از:
  • مشخص کردن فضای پارکینگ، محدوده ها، جهت مسیر حرکت، حریم جاده ها
  • مسیرهای مسابقات خودرو، خط کشی سالن های ورزشی، مسیر حرکت در فرودگاه ها
  • مشخص کردن نماد های ترافیکی مانند اتوبوس، حرکت، خطر، ایست و…

 ویژگی های رنگ های ترافیکی

رنگ های ترافیکی به صورت دائم در معرض عواملی مانند تابش مستقیم نور خورشید، باران یا برف هستند، باید ویژگی های خاصی هم داشته باشند. البته ویژگیها در انواع مختلف رنگ های ترافیکی متفاوت بوده و به همین علت هر یک از آنها در جای خواص خود به کار می روند. ویژگی های رنگ های ترافیکی عبارتند از:
  • مقاومت در برابر نور خورشید:
اینم از رنگ ها معمولاً در فضاهای باز مورد استفاده قرار می گیرند به همین علت به طور دائم در معرض مستقیم نور خورشید هستند. نور آفتاب باعث رنگ پریدگی و از بین رفتن شفافیت آنها می شود. شهرداری ناچار خواهد بود که هر روز تعداد زیادی از نیروهای خود را برای پاک کردن رنگ این خطوط به کار گیرند. برای رنگ های ترافیکی در برابر اشعه نور خورشید و دیگر عوامل محیطی باید مقاومت بسیار خوبی داشته باشند و همچنین حواس خود را از دست ندهند.
  • مقاومت در برابر سایش بالا:
معمولاً رنگ های ترافیکی در پارکینگ ها یا کف جاده ها مورد استفاده قرار می گیرند به همین علت تعداد زیادی از عابران یا خودروها از روی آنها عبور کرده و به همین ترتیب اصطکاک بسیار بالایی را ایجاد می کند. این نوع از سنگ ها در برابر سایش باید مقاومت خوبی داشته باشند تا در اثر تردد روزمره عابران پیاده و خودروها حالت اولیه خود را از دست ندهند و کیفیت خود را حفظ کرده و تغییر نکند.
  • سرعت بالا در خشک شدن:
یکی دیگر ویژگی‌های مهم رنگ های ترافیکی سرعت بالای خشک شدن آن ها است این موضوع کاملا واضح است که افراد نمی خواهند هنگام عبور و مرور از جاده ها پارکینگ ها، رنگ های ترافیکی به قسمت های مختلف خودروی آنها نفوذ کند. بنابراین باید به محض استفاده از رنگ های ترافیکی این رنگ خشک شده و و اشیای دیگر نفوذ نکند.
  • جلوگیری از تغییر رنگ در برابر عوامل محیطی:
یکی از انواع ویژگیهای رنگ های ترافیکی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است عدم تغییر رنگ در اثر تابش مستقیم نور خورشید است. زیرا رنگ نشانه های ترافیکی در راهنمایی رانندگان و هشدار به آنها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بنابراین این رنگ ها تحت هیچ شرایطی نباید تغییر کنند و یا رنگ خود را از دست داده و از بین بروند.
  • قدرت نفوذ بالا:
برای اینکه رنگ های ترافیکی برای مدت زیادی بتوانند ثابت خود را حفظ کنند، باید قدرت نفوذ بسیار بالایی داشته باشند. به این معنا که باید در سطح زیرین خود بتوانند به خوبی نفوذ کنند و در نتیجه در اثر برخی از عوامل محیطی یا غیر محیطی از بین نروند.

چرا باید از رنگ های ترافیکی برای رنگ کردن جدول خیابان ها استفاده کنیم؟

رنگ ترافیکی برای جدول استفاده از رنگ ترافیکی علاوه بر اینکه از جداول در برابر خورد شدن،  ترک خوردن و پوسیدگی جلوگیری می کند. برای زیباسازی ساختار شهری و مشخص شدن مسیر جاده برای رانندگان نیز کاربرد دارد. رنگ های مورد استفاده در رنگ آمیزی جدول ها دارای ترکیبات خاصی هستند که ویژگی های خاصی هم دارند. رنگ ترافیکی توانسته است با بهترین کیفیت و با سازگاری بالا در شرایط آب و هوایی ایران برای رنگ آمیزی جداول مورد استفاده قرار گیرد و همچنین از کنده شدن و پوسته شدن آنها نیز جلوگیری کند. همچنین این محصول تحت عنوان یک لایه محافظ بتنی و سخت نیز عمل میکند. بتنی و سخت نیز عمل می کند. جالب است بدانید که رنگ ترافیکی مبتنی بر حلال است و در صورت خیس شدن آب را دفع میکند. رنگ ترافیکی با توجه به نوع رنگ یعنی رنگ ترافیکی گرم یا رنگ ترافیکی سرد و همچنین با توجه به نوع آن که شامل رنگ های ترافیکی اکریلیکی، الکیدی و پلی اورتان میباشد، متفاوت است. بین سطوح داشته باشید که در هنگام خرید این رنگ باید خرید حلال آن را هم به عنوان بخشی از هزینه های مربوط به خرید رنگ ترافیکی در نظر بگیرید.

ویژگی های رنگ  ترافیکی

  • آب گریز
  • غبار گریز
  • خاصیت ترموپلاست
  • مقاوم در برابر سایش
  • خشک شدن سریع
  • انعکاس نور خورشید

آماده سازی سطح برای رنگ ترافیکی

  1. در مرحله اول تمامی سطوح مورد نظر را از هرگونه چربی و گردوغبار پاکسازی می کنیم.
  2. در مرحله دوم به آرامی تینر را به رنگ اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا زمانی که ترکیب کاملاً یکنواخت و یکدستی به دست بیاید.
  3. رنگ جدول را در دو مرحله با استفاده از قلم مو یا دستگاه وایرلس اجرا میکنیم.
دمای مورد نیاز برای رنگ آمیزی و استفاده از این محصول دمای ۵ الی ۵۰ درجه سانتی گراد می باشد. بسته بندی این محصول به این صورت است که در بسته بندی های ۲۰ کیلوگرمی ارائه می شود.

رنگ ترافیکی و مواد سازنده آن

رنگ ترافیکی و مواد سازنده آن مواد تشکیل دهنده رنگ ترافیکی عبارت است از:
  • رزین اکریلیک:
رزین اکریلیک نوع ماده پلیمری است که مقاومت فتوشیمیایی و شیمیایی بسیار بالایی داشته و در صنایع مختلفی هم مورد استفاده قرار می گیرد. وضعیتی رزین ها سمی بودن و پوشش بسیار بالای آنها است. این ماده در برابر رطوبت و آب نیز مقاومت بسیار خوبی دارد و در برابر اشعه یو وی خورشید ویژگی های محیطی و جوی هم بسیار ایمن است. این ماده دارای تنوع زیادی بوده و از سختی و شفافیت خوبی هم برخوردار است.
  • وینیل:
نوعی پلاستیک است که  ساخت آن با ترکیب موادی مانند کلر و اتیلن است. این ماده در برابر اشیا استحکام بسیار زیادی داشته و با محیط زیست نیز بسیار سازگار است، زیرا تقریباً ۵۷ درصد از آن با نمک طعام ساخته شده است.
  • ترموپلاست:
ترموپلاستیک ماده پلیمری است که بدون این که در ویژگی های شیمیایی آن تغییر ایجاد شود ذوب شده و به سایر پلیمر ها نیز متصل می شوند. این ماده مقاومت حرارتی بسیار بالایی دارد و خواص مکانیکی آن نیز در اثر افزایش دما تغییر زیادی نمی کند.
  • کلرو کائوچو:
از زنجیره های پلیمری انعطاف پذیر ساخته شده و به شکل یک پودر سفید رنگ در بازار موجود است. ۶۵ درصد کلر در آن به کار رفته و برای پوشش دهی سطوح فولادی یا آهنی و سیمانی گزینه بسیار خوبی است. به همین علت در انواع رنگ ترافیکی و صنعتی که از مواد اصلی آن به حساب می آید. این ماده تا دمای ۶۰ درجه سانتیگراد را میتواند تحمل کند و در برابر اسیدهای معدنی هم بسیار مقاوم است.

کلام آخر

در این مقاله سعی داریم شما را با رنگ های ترافیکی و تمامی موارد مربوط به آن آشنا کنیم، امیدوارم که مطالعه مطالب این مقاله مفید وابقع شده باشد. با تشکر از همراهی شما.

شماره‌ تماس

آدرس دفتر مرکزی

تهران، اتوبان ستاری، باغ فیض، خیابان هجرت، نبش شقایق دهم، پلاک ۱۶، واحد ۳، کدپستی: ۱۴۷۳۷۳۶۴۱۵

آدرس کارخانه

اتوبان ساوه، بعد از پرندک، زرندیه، شهرک صنعتی زاویه